Hett i hyllan: Timmarna

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare! Detta passar särdeles utmärkt ett år som detta när jag nästintill bara får läsa mina hyllvärmare och andra bokhylleböcker.

Denna vecka påminner jag mig själv om Timmarna av Michael Cunningham. En bok jag köpte på nätet i januari 2012 för att jag gillade filmen och för att enligt O sa att boken är ”så mycket bättre”, vilket i och för sig inte är så ovanligt men ändå. I julas såg jag ju också Life in squares och alltid när jag ser eller läser något som handlar om riktiga människor så går jag googlelös och nördar ner mig ett tag. Så egentligen skulle nog den här boken passa väldigt bra i tiden för mig just nu. Fast jag har två andra böcker att läsa innan dess och efter det har jag kanske glömt allt Woolf-igt igen. Vi får väl se.

timmarna

 

 

 

 

Annonser

2 responses to “Hett i hyllan: Timmarna

  1. Jag har i alla fall sett filmen, men jag tror inte jag blev sugen på att läsa boken. Har lite svårt att komma ihåg vad filmen handlade om 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s